Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Möbler & Inredning / Stolar och Fotstöd / Kontorsstolar / Kontorsstol BISMOS Unitec ESD

Kontorsstol BISMOS Unitec ESD

Artikelnummer:

283995

6 759

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1 g

Upplev överlägsen komfort och prestanda med vår avancerade arbetsstol! Optimera din arbetsdag med vår höga och stabila arbetsstol. Perfekt för känslig elektronik med antistatisk design. Anpassa sits och ryggstöd för maximal komfort och en förbättrad arbetsställning. Tillverkad i svart plast med en ergonomisk form för ökad rörelsefrihet. Upplev 100 % ESD-säkerhet och ta kontroll över din arbetsmiljö. Träda in i en värld av produktivitet och bekvämlighet – investera i din arbetsplats idag! - Antistatisk design för skydd av känslig elektronik. - Anpassningsbar sits och ryggstöd för personlig komfort. - Ergonomisk form främjar en hälsosam arbetsställning. - Tillverkad i svart plast för stil och hållbarhet. - 100 % ESD-säkerhet för en trygg arbetsmiljö.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart