Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Möbler & Inredning / Stolar och Fotstöd / Kontorsstolar / Kontorsstol BISMOS Labsit ESD

Kontorsstol BISMOS Labsit ESD

Artikelnummer:

283996

8 361

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1 g

Optimera renrumsarbete med vår innovativa arbetsstol - precision i varje rörelse! Ta arbetsmiljön till nya höjder med vår specialdesignade arbetsstol, skapad för användning i renrum. Upplev överlägsen ergonomi när stolen anpassar sig till varje rörelse, vilket gör arbetsdagen smidig och bekväm. Den banbrytande designen kombinerar innovation med 100 % ESD-säkerhet för att säkerställa en trygg och effektiv arbetsplats. Invester i framtidens arbetsstol och skapa en renrumsmiljö där varje detalj är i perfekt balans med ditt arbete. - Renrumsoptimerad Design: Ger en säker och kontrollerad arbetsplats i enlighet med högsta renrumsstandarder. - Dynamisk Ergonomi: Anpassar sig smidigt till varje rörelse för att minska trötthet och öka produktiviteten. - 100 % ESD-säkerhet: Garanterar en helt statisk fri arbetsmiljö för att skydda känslig utrustning. - Högteknologisk Konstruktion: Byggd för hållbarhet och prestanda för långsiktig användning. - Bekväm Arbetsdag: Skapar en bekväm arbetsmiljö där välbefinnande och produktivitet går hand i hand.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart