Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Stolskudde KENSINGTON Ergonom

Artikelnummer:

227300

539

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1350 g

Kensington Ergonomic Memory Foam stolskudde ger perfekt balans mellan komfort och support. Dess ergonomiska design främjar en hälsosam hållning, ökar cirkulationen och avlastar nedre delen av ryggen när du sitter. Stolskudde KENSINGTON Ergonom innehåller högdensitets minnesskum som behåller sin form och har en halkskyddad baksida som förhindrar att den glider samt borttagbar klädsel som är lätt att hålla ren. Det är även lätt att sätta tillbaka den avtagbara klädseln efter rengöring. - Bevisad hållbarhet som är oberoende verifierad för att ge stöd och för att upprätthålla tjockleken efter över 80 000 användningar - Halkskyddad baksida förhindrar att kudden glider med hjälp av ett friktionsgrepp av silikon av hög kvalitet - Bärremmar gör det enkelt att transportera den mellan hemmet, kontoret, bilen och evenemang

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart