Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Sittboll LEITZ Ergo Cosy Aktiv

Artikelnummer:

262441

669

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1 g

Ergonomisk sitt- och balansboll som håller dig igång hela dagen. Aktiverar rygg- och coremusklerna för att förbättra hållningen. Modern och minimalistisk design. Leitz Ergo Cosy Aktiv Sittboll uppmuntrar rygg- och coremuskelrörelser, förbättrar hållning och lindrar ryggsmärtor. Perfekt att använda som en skrivbordsstol för att hålla dig aktiv medan du arbetar, som en yogaboll eller för att sträcka ryggen, till sjukgymnastik eller annan träning. Snabb och enkel att blåsa upp, den levereras med en handpump, 2 pluggar och har ett hållbart bärhandtag som gör det enkelt att bära från rum till rum. Med en minimalistisk design och matta bidrar sittbollen till en positiv arbetsmiljö, samtidigt som den gynnar fysisk hälsa och välbefinnande. Kombinera med andra Leitz Ergo-produkter för en inbjudande och flexibel arbetsyta som håller dig i rörelse hela dagen. - Ergonomisk balansboll som håller dig aktiv hela dagen - Uppmuntrar till rörelse i rygg- och coremuskler för bättre hållning, flexibilitet och mindre ryggont - Perfekt att använda som en skrivbordsstol för rörelse medan du arbetar - Använd för olika typer av träning så som yoga, sjukgymnastik, magövningar eller till att sträcka ut ryggen - Har ett starkt och hållbart bärhandtag för att enkelt kunna flytta balansbollen från rum till rum - Generös diameter på 65 cm med en robust ftalatfri innerboll, håller för upp till 100kg - Inkluderar: en inre gymnastikboll, tygfodral, handpump och 2 pluggar - Snabb och enkel att få på plats genom att blåsa upp den inre bollen med den medföljande handpumpen och sätt i pluggen - Bollens fodral kan tas av och handtvättas - Plastfri förpackning - Leitz Ergo Cosy kombinerar design med hög kvaltitet för att skapa en hälsosam och aktiv arbetsmiljö

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart