Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Möbler & Inredning / Lampor och tillbehör / Skrivbordslampor / Lampa SUN-FLEX Desklite LED svart

Lampa SUN-FLEX Desklite LED svart

Artikelnummer:

243759

934

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 987 g

Lampa SUN-FLEX Desklite är en modern lampa med en fantastisk flexibilitet i både inställningar och funktioner. Passar till alla arbetsplatser på kontor såväl som till hemmakontoret. SUN-FLEX Desklite är en armatur framtagen för den moderna arbetsplatsen. Armaturen är enkel att hantera antingen med touchkontroller på armen eller via den medföljande fjärrkontrollen. Dimmerfunktion, färgtemperatursjustering och automatisk avstängning för att spara ström, ger SUN-FLEX®DESKLITE alla funktioner som någon kan önska sig. Med höga och noggrant utvalda kvalitetsdetaljer som LED komponenter från Samsung, materialval såsom aluminium och ABS plast säkerställs en produkt med yttersta kvalitet och livslängd. Lampans långa arm kan enkelt positioneras efter önskemål och ge ljus där man vill. - Färg: Svart

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart