Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Märkmaskin DYMO Rhino 5200

Artikelnummer:

121838

3 090

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 2787 g

DYMO® Rhino™ 5200 har speciellt utformats för professionella installatörer som behöver ett snabbt och pålitligt etikettset på resande fot. Den här tåliga etikettmaskinen är snabb och effektiv och är utformad för verkliga arbetsförhållanden. Med integrerade gummistötdämpare och bakgrundsbelyst display kan den hantera även de mest tuffa arbetsmiljöer. DYMOETC® Rhino™ 5200 erbjuder många tidsbesparande funktioner som 'snabbtangenter' som har förformaterade etiketter för sladdar och kablar, Code 39- och Code 128-streckkoder, vertikala och fasta längder på etiketterna och mycket mer. Snabb åtkomst som gör att du kan spara och hämta upp till 100 etikettformat och förprogrammerade symboler så att du slipper skriva om dem. Rhino™ 5200 levereras med ett komplett set med en robust hård väska med industristyrka. Enheten använder särskilda Rhino™-etikettpatroner. Etiketterna är av industristyrka för att hålla under tuffa förhållanden och kan skrivas ut med 6, 9, 12 och 19 mm bredd. - Förpackningen är producerad utav återvunnet material - ABC-tangentbordslayout - Integrerade gummistötdämpare som skyddar från oavsiktliga stötar och fall - Spara och hämta upp till 100 etikettformat - Favoritknapp för att hämta dina mest använda etiketter - Anpassa inställningarna för individuella etikettformat - Vy för visning av flera etiketter och en tvåradersskärm med stor bakgrundsbelyst skärm - Automatisk lagring och avstängning sparar batterierna utan att du förlorar aktuellt arbete - Använder 6 AA-batterier (ingår ej) eller ett valfritt litiumjonbatteri med lång hållbarhet - Använder DYMOETC® Rhino™-tejprullar

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart