Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Kontorsmaskiner / Dokumentförstörare / För 5 - 10 användare / Dokumentförstörare REXEL Auto+ 300M

Dokumentförstörare REXEL Auto+ 300M

Artikelnummer:

121881

5 200

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Tack vare den revolutionerande automatiska strimlingstekniken Auto Feed från Rexel behöver du inte längre ta bort häftklamrar eller gem innan du strimlar dokumenten. Tack vare den revolutionerande automatiska strimlingstekniken Auto Feed från Rexel behöver du inte längre ta bort häftklamrar eller gem innan du strimlar dokumenten. Lägg helt enkelt i upp till 300 A4-ark 80g på en gång och låt Auto+ 300M göra jobbet. Den kan kontinuerligt strimla upp till 300 ark på 1215 minuter, vilket sparar värdefull tid så att du kan fortsätta med ditt jobb. Har du bara några ark att strimla? Använd den manuella inmatningsöppningen som tar åtta ark åt gången och även klarar att strimla kreditkort. Utrustad med Jam Free-teknik som förhindrar pappersstopp. Du kan strimla cd- och dvd-skivor i en separat inmatningsöppning. En särskild papperskorg för strimlade cd-skivor medföljer. Strimlat papper kan återvinnas i återvinningsbara avfallspåsar som passar i den infällda papperskorgen. Dokumentförstöraren Auto+ 300M har hög säkerhet P-5 och strimlar papperet i oläsbara mikroskurna bitar 2 x 15 mm, vilket gör den perfekt för att förstöra känslig och konfidentiell information. Dokumentförstöraren har en utdragbar papperskorg på 40 liter med visningsfönster som rymmer 500 strimlade pappersark, vilket betyder att du inte behöver tömma den så ofta. Auto+ 300M är en mycket tyst dokumentförstörare mindre än 60 dBA med LED-indikatorer som varnar användaren när inmatningsdörren är öppen, om papperskorgen är full, backläge eller om du matar in för många papper/maskinen blivit blockerad. En smart energisparfunktion träder i kraft om dokumentförstöraren inte används på två minuter, vilket sparar energi. Det självrengörande skärhuvudet förhindrar pappersstopp och har automatisk backfunktion. - Mikroskärning 2 x 15 mm - Säkerhetsnivå P-5 - Automatisk inmatningsfunktion för upp till 300 ark 80 g eller 330 ark 70 g - Strimlar kreditkort - Utdragbar behållare på 40 liter - Tyst drift mindre än 60 dBA

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart