Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Konferera & Planera / Whiteboardtillbehör / Taveltorkare / Whiteboardtorkare Magnetic

Whiteboardtorkare Magnetic

Artikelnummer:

147644

51

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 120 g

Praktisk magnetisk whiteboardsudd från Bi-Office. Den magnetiska whiteboardsudden från Bi-Office passar perfekt för att hålla dina whiteboardtavlor fläckfria och är ett elegant tillskott i alla professionella sammanhang. Utan ansträngning kan du ta bort fläckar och rester från valfri torr whiteboardyta med denna praktiska magnetiska whiteboardsudd från Bi-Office. Sudden är inkapslad i ett slimmat vitt hölje och har en tilltalande minimalistisk design som passar i vilken professionell miljö som helst. Spåren i suddens hölje ger ett bekvämt grepp för snabbare rengöring. - Ren, modern design med ett bekvämt grepp - Perfekt för whiteboardtavlor och andra whiteboardytor - Fäster på alla magnetiska tavlor - Mått: 105 x 55 x 23 mm - Färg: Vit

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart