Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Konferera & Planera / Whiteboardtavlor / Whiteboardtavla Stål / Whiteboard mobil NOBO stål 150x120cm

Whiteboard mobil NOBO stål 150x120cm

Artikelnummer:

182375

5 971

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 39800 g

Den klassiska mobila magnetiska whiteboardtavlan från Nobo® med lackerad stålyta har hjul som gör att tavlan kan flyttas mellan olika mötesrum. Den är en modern och effektiv lösning för att gemensamt samla idéer inom team och grupper. Den klassiska mobila magnetiska whiteboardtavlan från Nobo® med lackerad stålyta har hjul som ger enkel användning och rörlighet. En begränsad väggyta är inte längre något problem eftersom den här stora whiteboardtavlan kan rullas och flyttas mellan olika rum. Dessutom är det enkelt att rengöra eller radera anteckningar som har gjorts med teamet på den här whiteboardtavlans magnetiska lackerade stålyta. Den här mobila whiteboardtavlan kan också användas mer effektivt tack vare att den är dubbelsidig med en horisontell vridmekanism. Den här klassiska mobila magnetiska whiteboardtavlan från Nobo® med lackerad stålyta är modern och stor, och levereras med ett stort pennfack. Den är ett smart sätt att anteckna gemensamma tankar och bygga smarta idéer. - Ytmaterial: Stål - Modern design, funktionell och ett ekonomiskt val - Inkluderar hjul för större rörlighet - Lätt att rengöra - Magnetisk: Ja - Speciella egenskaper: Whiteboard, har ett stort pennfack som levereras med penna från Nobo®, motståndskraftig mot fläckar - Garanti: 10 år - Mått: 1500 x 1200 mm - Vikt: 31,4 kg - Färg: Vit - stål

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart