Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Konferera & Planera / Ramar och Skyltar / Magnetiska ramar / Magnetram DURAFRAME SUN UV A4 silver2/fp

Magnetram DURAFRAME SUN UV A4 silver2/fp

Artikelnummer:

145159

372

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 193 g

UV-resistent DURAFRAME® Sun är en självhäftande, magnetisk skyltram som är perfekt för att visa notiser, skyltar, meddelanden och affischer m.m. på glasytor som är utsatta för ljus. Den magnetiska inforamen DURAFRAME® Sun är ett enkelt och effektivt sätt att visa skyltar, affischer och alla andra typer av budskap. Dra av skyddspapperet och placera den självhäftande baksidan på en slät och fast yta, som ett fönster, så att informationen kan läsas från båda sidorna. Med den magnetiska tätningen ser du till att innehållet sitter ordentligt. Med den vikbara magnetiska framsidan kan du dessutom lätt ta bort och byta innehåll. När du sätter upp affischerna på glasytor och fönster kan de flyttas utan att lämna spår. Ramen är läsbar från två håll och du kan visa olika budskap på de båda sidorna. Tillverkad av PVC. - UV-resistent skyltram - Värmetålig upp till 70 °C - Ett professionellt och enkelt sätt att visa budskap - Fäst den självhäftande baksidan på någon slät, fast yta - Flyttbara på glas/fönster - Inga kladdiga rester på ytor - För papper i A4-format - Använd i stående eller liggande format - Ramens storlek: 236 x 323 mm - Färg: Silver

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart