Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Ergonomi / Möbler / Bord tillbehör / Lampa UNILUX Success LED Krom

Lampa UNILUX Success LED Krom

Artikelnummer:

159000

1 451

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 4030 g

Unilux Joker 80 LED-skrivbordslampan är den perfekta lampan för skrivbordet i hemmet eller på kontoret. Den kombinerar minimalistisk design med effektiv energianvändning. Den traditionella ”arkitektens” skrivbordslampa finns nu i en LED-version. Skrivbordslampan Unilux Success 80 är försedd med en högpresterande LED-lampa på 1 000 lumen med mycket låg strömförbrukning. Den ventilerade skärmen garanterar minimal värmeavgivning medan den lackerade beläggningen på insidan av lampan reflekterar ljuset bättre. Den här framgångsrika skrivbordslampan från Unilux har en roterande och dubbelledad arm med balanserade fjädrar, vilket ger ett brett rörelseomfång, medan det justerbara huvudet gör Success 80 LED enkel att justera så att ljuset faller precis där du behöver det. - LED-skrivbordslampa - Energieffektiv - 2 ledade förbindelser: Ledad, vridbar arm och justerbart huvud - På-/Av-knapp finns ca 35 cm in på sladden - Material: Återvinningsbart aluminium och ABS - Lamptyp: LED - Lumenklassificering: 1000 lm - Färg: Krom

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart