Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Datorprodukter / Väskor / Väskor 16" / Datorväska NEDIS NBBG15150 16' ljusgrå

Datorväska NEDIS NBBG15150 16' ljusgrå

Artikelnummer:

210070

121

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Nedis®slimline-väska skyddar alla bärbara datorer på upp till 16 tum mot stötar och repor. Den är tillverkad av robust nylontyg, har mjukt innerfoder och är perfekt för pendlare. Den snygga och exklusiva looken och känslan gör den perfekt att ta med sig, både till jobbmöten och mer avslappnade sammankomster. Väskan för bärbara datorer har tre separata fack med blixtlås och fyra innerfickor ? för att få plats med alla dina tillbehör, till exempel mus, tidningar, adapter för bärbar dator och pennor. Den har även ett särskilt smartphone-fack på framsidan med en kardborrstängning för enkel åtkomst, så att du slipper missade samtal. Väskan till den bärbara datorn levereras med en löstagbar axelrem och har en rem med kardborrband på baksidan som gör att den bärbara datorn kan fästas på en rullvagn för ökad bekvämlighet. - Mjuk, vadderad insida som absorberar stötar - 4 fack och 4 innerfickor för alla dina tillbehör - Slimline-design med elegant utseende och känsla - Justerbar och löstagbar axelrem för extra komfort - Kardborrband på baksidan för montering på rullvagn - Mått: 30x285x410mm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart