Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Datorprodukter / Surfplattor, Smartphones / Laddare / Laddare Vägg TARGUS GaN USB-C PD 65W

Laddare Vägg TARGUS GaN USB-C PD 65W

Artikelnummer:

15641984

948

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 300 g

Flera enheter kan laddas, från bärbara datorer till telefoner Resevänlig med utbytbara globala kontakter Två USB-C Power Delivery-portar (användning med en port upp till 65 W) Två USB-A-portar (snabbladdning upp till 18 W) GaN-tekniken körs effektivare, svalare och varar längre USB-C PD- och PPS-protokoll för optimal snabb laddning Targus-kvalitet, tillförlitlighet och säkerhet uppfyller flera certifieringar Mått: B 7,1 x D 7,2 x H 3,2 cm Vikt: 250 g - Med hjälp av dynamisk GaN-teknik har Targus 65 W GaN-väggladdaren ultimat laddningskraft i ett litet format och laddar snabbare, körs svalare och varar längre än traditionella laddare. Den här laddaren är utrustad med en USB-C-port (med en enda port som använder upp till 65 W) och en USB-A-port med snabbladdningsfunktioner som stöder 18 W. Därmed kan den här laddaren ansluta till två enheter så att du kan ladda din bärbara dator och telefon samtidigt. Och eftersom GaN-laddning är effektivare vid kraftöverföring använder den mindre energi, så du kan räkna med svalare och säkrare laddning. Liksom alla Targus-produkter uppfyller den här laddaren strikta kvalitets- och säkerhetsstandarder och uppfyller UL-kraven. - Oavsett om du arbetar på kontoret, i lobbyn eller i flygplatsloungen är det viktigt att du är fulladdad på resan. Den här laddaren är resevänlig och levereras med utbytbara kontakter som är kompatibla med eluttag i över 140 länder i Amerika, Asien, Europa och Australien. Med sin lätta struktur och tunna, kompakta design kommer laddaren inte att ta upp alltför stort utrymme i din packning. - - • Portanvändning: - o 1 port: en st. USB-C = 65 W - o 2 portar: en st. USB-C, en st. USB-A = 45 W max, 18 W max

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart