Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Datorprodukter / Surfplattor, Smartphones / Fodral Smartphones / Plånboksfodral RADICOVER 5-5,4'

Plånboksfodral RADICOVER 5-5,4'

Artikelnummer:

211974

199

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Strålningsskydd Plånboksväska PU Universal 2in1 Magnetfäste. plånboksväskor universal i konstläder erbjuder ett 3x-skydd för din smartphone: RFID-skydd mot trådlöst kreditkortsstöld, skydd mot upp till 86% av mobilstrålningen och skydd för din mobiltelefon mot skador och slitage. De trådlösa RFID-signalerna dina kontaktlösa kreditkort släpper ut kan blockeras om du förvarar dina kreditkort i ett anti-strålningsskyddande väska från RadiCover. Det speciella inbyggda membranet, som också minskar mobilstrålning, ser till att RFID-signalerna inte kan komma ut genom membranet och läsas av externa källor. Den snygga plånboksväskan med 2-i-1-antistrålningsskydd för din smartphone, har plats för 3 kreditkort. Telefonen fästes snabbt och tas ur väskan, tack vare ett medföljande magnetfäste för din telefon. Den strålningskyddande plånboksväskan är tillverkad av konstläder, och stängs med magnetlås. Den skyddar effektivt din dyrbara mobiltelefon från slitage. Det självhäftande fästet för telefonen har en inbyggd magnet, och är också klätt med konstläder på baksidan. Det magnetiska fästet gör det också möjligt att placera mobiltelefonen i bilen, eller t ex på kylskåpet. 2-i-1-väskan har också det inbyggda anti-strålningsmembranet på framsidan, vilket minskar strålningen som skickas mot kroppen och huvudet med upp till 86%. - RFID-skydd mot kontaktlöst kreditkortsbedrägeri - Skyddar mot 86% av mobilstrålningen - Skyddar din telefon mot stötar och repor - Magnetfäste - 3 fack för kreditkort, 1 fack för sedlar - Konstläder

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart