Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Datorprodukter / Kringutrustning / Webbkameror / Konferensrumspaket VIVOLINK Solution

Konferensrumspaket VIVOLINK Solution

Artikelnummer:

223201

10 526

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Ett komplett konferenspaket för små och medelstora konferensrum. Paketet består av en kamera, en mick och en anslutningslåda. Detta gör att du kan placera kameran på ett optimalt ställe, likaså mikrofonen. Kameran har PTZ-funktion och kan detektera rörelse och visa den som pratar eller rör sig för dina mötesdeltagare. Mikrofonen har avancerade funktioner för brusreducering och en räckvidd på 10 meter. Paketet är ett mycket prisvärt alternativ till dyrare lösningar för dig som vill ha ett enkelt, prisvärd konferenspaket i små- och medelstora konferrensrum eller som en lyxig hemmakontorsvariant. Prisvärt konferenspaket för små- och medelstora mötesrum - PTZ-kamera med FullHD-upplösning - Avancerad mikrofon med brusreducering - Flexibel placering av kamera och mick tack vare anslutningsbox - Anslutning: Trådad - Mekanisk kameradesign: Panorering / lutning / zoom - Digital zoom: 10 - Videoformat: 1080p - Maximal digital videoupplösning: 1920 x 1080 - Totalt antal pixlar: 2 000 000 pixlar - Stöd för ljud: Ja - Panoreringsområde: -120 till +120 grader - Lutningsområde: -30 till +30 grader - Bildsensortyp: CMOS - Sensorstorlek: 1/2.8' - Datorgränssnitt: USB - Inkluderade tillbehör: 1 x strömadapter, 1 x USB-kabel, fjärrkontroll

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart