Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Datorprodukter / Kringutrustning / Vajerlås / Vajerlås KENSINGTON Universal 3-i-1

Vajerlås KENSINGTON Universal 3-i-1

Artikelnummer:

245243

772

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 233 g

Nu finns det ett kabellås med en nyckel som säkrar allt. Det universella 3-i-1-låset för bärbara datorer passar alla säkerhetsluckor - standard, nano och kilformade - och hjälper dig att 'säkra framtiden' för din låsningslösning. Låshuvuden kan enkelt bytas ut, en låda håller oanvända låshuvuden ihop. Standard 5 mm nyckelsystem, patenterad Hidden Pin ™ -teknik och solid stålkabel ger maximal säkerhet mot stöldförsök. Roterbart och roterande låshuvud möjliggör flexibel rörelse och enkel insättning av nyckeln. Ytterligare funktioner inkluderar Register & Retrieve ™ för snabb, säker och enkel nyckelbyte och fem års garanti med stöd av Kensington, uppfinnaren och världsledande inom bärbara säkerhetslås. - Alla Kensington-lås är verifierade och testade för styrka, fysisk hållbarhet och mekanisk motståndskraft.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart