Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Datorprodukter / Kringutrustning / Headset / Headset LOGITECH H390

Headset LOGITECH H390

Artikelnummer:

105975

670

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 348 g

Rent digitalt ljud och bekväm vaddering är standard med USB-headsetet H390 från Logitech®. Upplev enastående komfort med det vadderade USB-headsetet H390 från Logitech®, som har ett vadderat huvudband och öronkuddar så att du känner dig bekväm och avslappnad under långa konferenssamtal online, konversationer i timtal med familj och vänner eller när du lyssnar på musik eller en film. De är inte bara otroligt mjuka, de är också helt justerbara för extra bekvämlighet.. Det har en vridbar ljudreducerande mikrofon för bästa vinkeln för ljudåtergivning, samt inbyggda ljudkontroller så att du bekvämt kan stänga av mikrofonen under ett samtal eller justera volymen efter dina behov. Logitech® USB-headset H390 är ett idealiskt plug-and-play-headset för användning hemmet eller på kontoret. - USB plug-and-play-anslutning: 2,4 m kabel - Bekväm design med justerbar vadderad bygel och öronkuddar - Brusreducerande mikrofoner som vrids ur vägen när de inte behövs - Inbyggda ljudkontroller för justering av volym och avstängning av ljudet - Kompatibel med alla USB-aktiverade enheter - Elegant modern finish som kompletterar alla hem- eller kontorsinredningar - Perfekt för hemmet eller kontoret - Använd för online-chatt, webbkonferenser, för att lyssna på musik eller se på film - Färg: svart - Perfekt för hemmet eller kontoret

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart