Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Datorprodukter / Kringutrustning / Headset / Headset JABRA Perform 45 Mono

Headset JABRA Perform 45 Mono

Artikelnummer:

288283

1 297

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 500 g

Från butiksgolvet, till kassan, till lagret, det sista du vill ha är ett headset som tynger ned dig. Perform 45 är utformat för att vara annorlunda. För det första har den en perfekt och diskret passform runt ditt öra, så att du alltid ser tillgänglig ut för kunderna. Den kommer med tre storlekar av EarGels, så att du kan hitta den perfekta passformen för dig, och eftersom den bara väger 18 g, hjälper den dig att göra långa arbetspass lite lättare. Den avancerade extra bullerdämpande mikrofonen i Perform 45 tar bort upp till 80 % av bakgrundsljudet från din sida, så att dina kollegor hör dig rätt första gången – du behöver inte upprepa dig. Och eftersom bra kommunikation går åt båda hållen är även högtalaren optimerad för tydligt tal. Så att du hör dem också. Du får upp till 20 timmars Push-to-Talk-användning, så att du kan hålla kontakten med dina kollegor under hela ditt pass, eller upp till 8 timmar om du bara använder det för samtal. Dessutom har detta headset upp till 100m trådlös räckvidd så att du kan lämna din enhet i utan att oroa dig för att tappa anslutningen. - Driftstid: Upp till 8 timmar - Funktioner: Digital signalbearbetning, Face2Face-läge, Fullt duplexljud, Jabra Direct, Jabra SDK, Jabra Xpress - Upp till 20 timmars Push-to-talk-användning - Litet, lätt och diskret - Kristallklar ljudkvalitet - Enkel inställning och intuitiv användning - Vikt: 18 g

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart