Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Datorprodukter / Kringutrustning / Headset / Datorheadset JLAB Play Wireless

Datorheadset JLAB Play Wireless

Artikelnummer:

221139

752

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Trådlösa datorheadsetet ?Jlab Buddies Studio Wireless? erbjuder anslutning via Bluetooth eller en snillrik kabel. Med en batteritid på över 24 timmar och bästa komfort med JLabs Cloud Foam ? -kuddar, så är JBuddies Studio ett perfekt val för hela dagen i skolan eller hemma. Med hjälp av ?Shareport? kan två barn lyssna samtidigt på sin favoritmusik eller titta på en film tillsammans. Via en smart volymregulator säkerställer hörluren att barnen kan lyssna på musik max 85db och därunder, perfekt för känsliga och växande öron. Inbyggda kontroller och mikrofon hjälper barnen att snabbt och enkelt gå från kabelanslutet till trådlöst. - 24-timmars Bluetooth-batterilivslängd - Volymgräns på max 85 dB - 3,5 mm AUX-sladd med delningsport (2 kan lyssna samtidigt från en källa) - Barnanpassade funktionsknappar gör det lätt att byta spår/reglera volym etc. - Bygel i rostfritt stål med behagligt plyschmaterial - God komfort och passform med ?Cloud Foam?-kuddar - Kompakt, vikbar design. - 40 mm drivelement - Frekvens: 20Hz-20kHz - Garanti: 2 år

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart