Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Datorprodukter / Kablar och Adaptrar / Hubbar / Hub TARGUS USB-C -2xUSB-A/2xUSB-C

Hub TARGUS USB-C -2xUSB-A/2xUSB-C

Artikelnummer:

12950754

594

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 200 g

Förvandla en USB-C-port till två USB-A-portar och två USB-C-portar. Lägg till två USB-A 3.2 Gen 1-portar (en snabbladdning) och två USB-C-portar. Stöder upp till 5 Gbps dataöverföringshastighet per USB-A- eller USB-C-port Anslut en USB-C-enhet eller strömadapter till USB-C-porten USB-C-port (3.2 Gen 1 SuperSpeed 5 Gbps) stöder pass-through-strömförsörjning USB-C-kontakt (3.2 Gen 1 SuperSpeed) stöder strömförsörjning upp till 100 W uppströms och strömförsörjning 3.0 Snabbt rollbyte Thunderbolt 3-kompatibel Windows-, MacOS- och Chrome OS-kompatibel Mått: B 8,5 x D 4,5 x H 1 cm Vikt: 60 gram 2 års garanti - Anslut USB-A- och USB-C-tillbehör t.ex. möss, tangentbord, USB-minnen och hårddiskar, genom att ansluta upp till fyra enheter i USB-portarna och anslut den anslutna USB-kabeln till datorns USB-C-port. - Du kan även hålla din bärbara dator laddad och strömförsörjd genom att ansluta din bärbara dators USB-C-strömadapter till USB-C-porten på hubben. Perfekt för bärbara datorer med endast en USB-C-port. - Den stöder upp till 100 W (20V/5A) maxladdning. Denna hubb ger också överföringshastigheter på upp till 5 Gbps per port. Den är kompakt och lätt så att den är enkel att ta med dig vart du än ska.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart