Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Datorprodukter / Kablar och Adaptrar / Displayport / Kabel DELTACO DP-MiniDP 20-pin ha-ha 2m

Kabel DELTACO DP-MiniDP 20-pin ha-ha 2m

Artikelnummer:

122922

99

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 91 g

Anslut din kompatibla bärbara dator till tv:n med den här Deltaco DisplayPort-adapterkabeln. Anslut en platt-TV eller extern en skärm till din kompatibla bärbara dator med den här Deltaco DisplayPort-adapterkabeln. Mini DisplayPort-kontakten i den ena änden av nätsladden ansluts till din bärbara dator, medan de större DisplayPort-kontakterna ansluts till din TV eller bildskärm, och strömmar en signal från en enhet till en annan. Guldpläterade kontakter och solid koppartråd inuti Deltaco DisplayPort-adapterkabeln ger en klarare bild. - Strömma en bild från en kompatibel DisplayPort-utrustad enhet till en annan - Fungerar med utvalda bärbara och stationära datorer och HD TV-apparater - Guldpläterade kontakter och koppartråd garanterar en ren signal - Programvaran omfattar DisplayPort-hankontakter och Mini DisplayPort-kontakter - Sladdlängd: 2 m

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart