Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Block & Blanketter / Notisar/Notes / Post-it Supersticky / Notes POST-IT SS 76x76mm blå

Notes POST-IT SS 76x76mm blå

Artikelnummer:

118702

22

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

6

Produktvikt: 259 g

Post-it® Super Sticky-notislappar har ett starkt klister och fäster bättre på de flesta ytor än andra notislappar. Se till att dina anteckningar eller idéer syns med de här Electric Blue Post-it®-notislapparna. De här notislapparna är tillverkade av PEFC™-certifierade pappersfibrer och är ett miljömedvetet val för dina anteckningsbehov. Dessutom har lapparna ett klister som är tillverkat av 60 % återvunnet material. Post-it®-notislappar är mycket mångsidiga och kan användas till mycket, från att snabbt skriva ner ett telefonnummer och en att göra-lista, till att anteckna idéer och lämna meddelanden till kollegor, vänner och familj. Med de flyttbara notislapparna kan du enkelt fästa, ta bort och flytta dina anteckningar utan att lämna märken på ytor som arkivskåp, dörrar och väggar eller inuti kalendrar, pärmar och anteckningsböcker. Varje 76 x 76 mm-block består av 90 notislappar. - Fastnar direkt, varje gång - Starkare lim som fäster bättre - Tillverkade av PEFC™-certifierade pappersfibrer - Tillverkade av 60 % återvunnet material - Attraktiva färger gör att meddelanden och påminnelser sticker ut - Passar bra för telefonmeddelanden eller för att snabbt skriva ned anteckningar och påminnelser - Perfekta för att markera sidor eller anteckna i böcker och tidningar - Kan enkelt flyttas eller tas bort - Fäster säkert på sidor - Håller sig alltid släta, lyfter inte och kryper inte upp - Varje block innehåller 90 blad - Post-it®-storlek: 76 x 76 mm - Post-it®-färg: Elektriskt blå

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart