Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Blankettfack och Boxar / Blankettfack / Blankettfack magnetiskt CEP 361x86x270mm

Blankettfack magnetiskt CEP 361x86x270mm

Artikelnummer:

222308

276

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 594 g

Det magnetiska väggstället CEP ReCeption 170 M kan användas för förvaring upp till 2 kg och är enkelt att fästa på stålytor. Det magnetiska väggstället CEP ReCeption 170 är tillverkat av slagtålig polystyren – en praktisk lösning för förvaring och sortering av post och andra dokument. Det kan fästas på stålytor och det har en lastkapacitet på upp till 2 kg. Det väggmonterade stället har breda och djupa V-formade snitt som säkerställer säker förvaring av dokument på upp till 240 x 320 mm, och ger också enkel åtkomst till dem. Dess U-formade utskärning på sidorna ger en praktisk förvaringslösning eftersom det ger utrymme för stora poströr eller kuvert i formatet A3 eller större. Om du vill ha extra förvaringsutrymme kan du koppla ihop flera väggställ över eller intill varandra. Det här väggstället passar fint med alla skrivbordstillbehör från CEP:s eleganta och moderna ReCeption-sortiment för ett snyggt och enhetligt utseende. - Ingår i CEP:s eleganta, moderna ReCeption-sortiment - Kan fästas på stålytor - För upp till 2 kg - Rymmer dokument och mappar på upp till 240 x 320 mm - Djupt V-snitt framtill garanterar säker förvaring av och enkel åtkomst till innehållet - U-skärning möjliggör förvaring av stora kuvert i A3-format eller större samt poströr - Flera väggställ kan sättas upp ovanför eller bredvid varandra för extra lagringsutrymme - Tillverkad av stöttålig och återvinningsbar polystyren - Mått: 361 x 86 x 270 mm - Färg: Ljusgrå

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart