Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Arkivering / Mappar / Sorteringsmappar / Sorteringsmapp EXACOMPTA PP 12-flik svar

Sorteringsmapp EXACOMPTA PP 12-flik svar

Artikelnummer:

177326

67

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 357 g

Organisera och säkra upp till 400 dokument med den här snygga mappen med flera fack från Exacompta som har 12 flikar och en 3-klaffar ficka längst bak. Den här sorteringsmappen från Exacompta är det perfekta sättet att hålla pappersarbete säkert och organiserat med en kapacitet på upp till 400 ark och praktiska, färgkodade märkningsplatser som är inbyggda i den främre luckan. Oavsett om det gäller läxor eller en stor kund på arbetet, är det här arkivets rejäla konstruktion av polypropylen och elastiska förslutningar perfekt. - Märkta fack för snabb identifiering - Elastiska band i hörnen för att säkra dokument - Antal flikar: 12 - 3-klaffmapp på bakre omslaget för extra förvaring - A4-format - Förskurna flikar - Konstruktion av polypropylen - Mått: 320 x 240 mm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart