Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Tvätt- och Sköljmedel / Tvättmedel / Tvättmedel CLAX Sumetta, hink 10kg

Tvättmedel CLAX Sumetta, hink 10kg

Artikelnummer:

1532785

973

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 10500 g

Ett universaltvättmedel som bryter ned smuts och proteiner från tyger. Detta pulvertvättmedel är ett utmärkt val för storskalig tvätt av olika tyger med olika typer av smuts. Den unika sammansättningen innehåller en särskild proteasenzym som verkar genom att bryta ned proteinbaserade fläckar som blod, svett och hud, och avlägsnar oljor och smuts utan att verka slipande på materialfibrerna. Det är sammansatt för att bibehålla kraft och effektivitet i olika vattentyper och förhindra att färgen på kläder och tyger mattas av i tvätten. Det verksamma pulvret löses upp och sprids snabbt och jämnt i tvätten och begränsar smutsansamling under hela cykeln. Ett universaltvättmedel som är ett perfekt val för hotell, sjukhus och restauranger. - pH-värde: ca 11 (brukslösning) - Oparfymerad - Dosering: Doseringen är beroende av tvättgodsets smutsighetsgrad. Rekommenderad dosering (g/kg torrt tvättgods): - Mjukt vatten - 7 (lätt smutsat), 10 (normalt), 15 (svårt) - Medelhårt vatten - 10 (lätt smutsat), 15 (normalt), 20 (svårt smutsat) - Hårt vatten - 15 (lätt smutsat), 20 (normalt), 25 (hårt smutsat) - Utseende: Vitt, torrblandat pulver - Svanen: Licensnummer 50930001

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart