Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Torkpapper / Industritork / Industritork TORK Adv W4 Kraf.blå 100/fp

Industritork TORK Adv W4 Kraf.blå 100/fp

Artikelnummer:

114900

154

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

5

Produktvikt: 761 g

Extra slitstark 3-lagerskonstruktion, skydda händerna från metallspån och värme. Skydda händerna mot smuts och värme med kraftiga 3-lagers Tork Avtorkningspapper Extra Kraftigt. Detta industriella avtorkningspapper i allround-kvalitet har en överlägsen slitstyrka och absorptionsförmåga för att snabbt kunna avlägsna utmanande substanser som olja och fett. Använd rullen med Tork Dispenser Vikta dukar för top-pack som håller refillerna rena och hygieniska. Reglera också förbrukningen med dispenserns praktiska utmatning av ett papper i taget, för att minska avfall och kostnader. - Vikta pappershanddukar som passar perfekt för industrisektorn - Mycket absorberande för enastående absorptionsförmåga - Kompatibel med Tork W4 dispensrar - 3-lagers - Premium-kvalitet - Vikt storlek: D 10.8 cm B 38.5 cm - Ovikt storlek: D 32.4 cm B 38.5 cm - Färg: Blå - 100 ark/fp

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart