Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Torkpapper / Handtorkrullar / Torkrulle TORK Adv M2 2-lag vit 160m

Torkrulle TORK Adv M2 2-lag vit 160m

Artikelnummer:

153286

128

kr

/ rl

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

6

Produktvikt: 1627 g

Tok M2 papper och rengöringsdukar lämpar sig för att torka händerna och torka upp spill, är universella, hygieniska och tillförlitliga. Fyll på städförrådet med det multifunktionella pappret och rengöringsdukarna Tork M2. Varje pappershanddukrulle har 2-lagers papper, vilket gör pappret absorberande och tåligt. Den här produkten är avsedd för att torka händerna, torka upp spill, torka ytor och moppa. Tillverkad för att främja god hygien och lämpar sig för torkning och rengöring. EU Ecolabel och FSC®-certifieringar betonar även dess sammansättning: Den är tillverkad av minst 50 % certifierade nyfibrer. Upplev effektivare torkning och moppning med Tork M2 papper och rengöringsdukar som är kompatibla med M2 centrummatade dispensrar och lämpar sig för professionell användning. - Mångsidig och hygienisk - Tjocka och absorberande rengöringsdukar - 2 lager - Antal ark: 457 - Kompatibel med Tork M2 centrummatade dispensersystem - Enkla att använda och kan användas med en hand - Miljöcertifiering: EU Ecolabel och FSC® - Höjd: 350 mm - Bredd: 245 mm - Färg: Vit

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart