Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Städvagn NORDEX ELT

Artikelnummer:

121343

6 332

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Ergologic är städvagnen för de som är ute efter ett prydligt och elegant verktyg som erbjuder funktionell design och modern städteknik i en och samma produkt. Komplett med 1st dubbelhink, 1st arbetsyta, 1st skyddsöverdrag, 1st mopplåda 30-45 cm, 1st mopplåda 60 cm och 1st moppsäck dubbel. Mycket funktionell och modern städvagn, extremt tystlåten, vilket gör att du kan städa med enkelhet. Du kan rengöra golv, fönster, toaletter, badrum, skrivbord och mer därtill med den här välorganiserade men ändå kompakta städvagnen som enkelt glider fram på 4 hjul. Det finns även en förvaringshylla så att du enklare och snabbare kommer åt artiklar som används lite oftare, som t.ex. svampar och trasor. Städvagnen kan skjutas eller dras i dess plasthandtag, medan hjulen utan problem glider över golvet. - Modern städvagn - Extremt tystlåten - Snygg design - Perfekt för städarbete på kontoret - Praktiska behållare och utrymmen för förvaring och hinkar för tvättning - Mått: Stor

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart