Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Städvagn inkl tillbehör GULD

Artikelnummer:

861681

23 750

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 50000 g

Den här robusta städvagnen har allt du behöver för att rengöra kontoret i en praktisk enhet. Städvagnen från Nordex är det kompletta rengöringssystemet för rengöring av kontor med dess robusta konstruktion och mångsidiga tillbehör. Du kan rengöra golv, fönster, toaletter, badrum, skrivbord och mer därtill med den här välorganiserade men ändå kompakta städvagnen som enkelt glider fram på 4 hjul. Den har hinkar och behållare samt en kvast och handtag samt tillbehör i olika storlekar för våta och torra moppar. Det finns även en nätförvaringshylla under behållarna så att du enklare och snabbare kommer åt artiklar som används lite oftare, som t.ex. svampar och trasor. Städvagnen kan skjutas eller dras i dess plasthandtag och det ingår även ett anteckningsblock. - Stabil städvagn på 4 länkhjul - Perfekt för städarbete på kontoret - Innefattar en rad olika rengöringstillbehör - Praktiska behållare för förvaring och hinkar för tvättning - Tillbehör för våta och torra moppar i olika storlekar - Mått: Stor - Färg: Silver

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart