Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Skurmaskiner / Skurmaskiner / Skurmaskin NILFISK SC250

Skurmaskin NILFISK SC250

Artikelnummer:

149842

27 960

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 30000 g

Nilfisk SC250 är en batteridriven kompakt skurmaskin för snabb och effektiv städning av hårda golv, hanterar tre separata rengöringsuppgifter i ett enda moment. Produktiviteten är hög tack vare rengöringshastigheten, eftersom maskinen sopar, skurar och torkar samtidigt - både framåt och bakåt. Skurar både framåt och bakåt, kommer åt även under möbler och hyllor. Damm och smuts avlägsnas effektivt av den 34 cm cylindriska borsten. En lätt och produktiv maskin med låg ljudnivå som passar för daglig städning då den är batteridriven. Ett attraktivt val för butiker, skolor, restauranger, caféer, bagerier, snabbmatskedjor, hotell, städbolag mm. - Enkel att hantera: Tank-i-tank-design för att bäras med en hand för enkel fyllning och tömning - Effektiv: sopar, skurar och torkar på samma gång - Produktiv: 6 liters ren- och smutsvattentank ger upp till 40 min arbetstid utan påfyllning - Kraftfull: Nilfisk 36V Lithium-batteriteknologi - Enkel att använda: Det ergonomiska handtaget kan justeras i olika lägen - Intuitiv: informativ display på handtaget - Full kontroll: One-Touch™-knappen aktiverar alla viktiga funktioner - Städning non-stop: Vatten kan bytas under driften - Säker: Larm för lite vatten skyddar maskinen - Bekväm: Enkel att bära och flytta tack vare den kompakta designen och låga vikten

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart