Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Skurmaskiner / Skurmaskiner / Kombiskurmaskin SC100 E Premium

Kombiskurmaskin SC100 E Premium

Artikelnummer:

138340

19 751

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 13390 g

Kompakt kombiskurmaskin för rengöring av mindre ytor. Nilfisk SC100 E Premium gör jobbet mer effektivt och med bättre resulatat än vad man får med en vanlig skurmopp. MAskinen kan användas i alla riktlinjer, SC100 är utrustad med sugfot både framför och bakom borsten. Både skurning och torkning görs i en enda arbetsgång, vilket gör att golvet är klart för användning direkt. Nilfisk SC100 passar utmärkt för lite mindre ytor, till exemple i butiker, klasssrum, restauranger, caféer, bagerier, hotel och mycket mer. Den kan även komma väl till pass hemma. Skurning och torknin görs i en arbetsgång, vilket gör att golvet kan användas direkt efter städning Två inställningar för dosering LED-varningslampa som varnar när vattnet är slut Det ergonomiska handtaget kan användas med en eller två händer Lätt att transportera Vikt: endast 12 kg

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart