Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Skurmaskiner / Skurmaskiner / Kombiskurmaskin NILFISK SC5000

Kombiskurmaskin NILFISK SC5000

Artikelnummer:

278980

411 768

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 640000 g

En riktig arbetshäst med kraftfull sugeffekt och högt borsttryck. Besegra smuts i varenda utrymme och alla gångar – varje gång! En kompakt, lättmanövrerad kombiskurmaskin som kombinerar intuitiv hantering, utmärkt prestanda och ledande resurseffektiv teknik i ett enda paket - SC5000 möjliggör att rengöra i både stora och små områden utan att störa verksamheten. Dess enkla kontrollpanel, anpassningsbarhet och robusta, hållbara konstruktion, gör den perfekt för golvrengöring i alla miljöer från lager och livsmedelsbutiker till lätta-/tunga industrimiljöer. Den klassledande svängradien gör att SC5000 kan ta sig runt i alla utrymmen och klarar alla gångar utan att vara i vägen – även i högtrafikerade miljöer. - SmartFlowTM justerar rengöringsmedel och vattenmängd efter hastigheten - Täckt cylindrisk borste skyddar rörliga delar för upp till 4x längre livslängd - SmartKey och SupervisorKey inställningar för användar- och miljöanpassad prestanda - Service- och underhållsinformation via en stor, digital display - 140 liters tankkapacitet - Upp till 4,5 timmars drifttid

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart