Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Skurmaskiner / Skurmaskiner / Kombiskurmaskin NILFISK BR652 Ecoflex

Kombiskurmaskin NILFISK BR652 Ecoflex

Artikelnummer:

137964

184 548

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 329000 g

BR 652/752-serien kompakta ride-on kombiskurmaskiner är mer än bara de nyaste modellerna. De representerar ett stort steg framåt när det gäller innovativ rengöring. BR 652/752/752C är mycket enkla att använda med all nödvändig instrumentering inbyggd i ratten. Sugeffekten kan regleras i två nivåer för extremt låg ljudnivå vid städning i ljudkänsliga miljöer. Skurdäcket är integrerat med ratten och följer med åt det hållet man styr vilket gör att däcket alltid är i centrum av sugrampen för en överlägsen upptagning i svängar. Däcket är också fjädrande för att lätt glida undan om man skulle köra på något. Man kan även utrusta maskinen med det smarta doseringssystemet Ecoflex. Med detta system väljer du själv när du behöver rengöringsmedel och med ett knapptryck kan du aktivera rengöringsmedel, mer vatten samt mer arbetstryck under 60 sekunder, sen går maskinen automatiskt tillbaka till ursprungsläget. Green meets Clean! - Låg ljudnivå med reglerbar sugeffekt - Alla funktioner integrerade i ratten - Hastighetskontroll för hög säkerhet - Inbyggd laddare och batteri ingår

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart