Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Rengöring / Sanitetsrengöring / Sanitetsrent SANI Acid 1L

Sanitetsrent SANI Acid 1L

Artikelnummer:

861466

103

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1071 g

Ett kraftigt rengöringsmedel som tar bort även de tuffaste ansamlingarna av kalk och rost. Den här fosforsyrabaserade sammansättningen är idealisk för dagligt återkommande användning på hårda tvättbara ytor i våtrum. Rengöringsmedlet bryter snabbt ned och avlägsnar kalkbeläggningar på ett par sekunder och förhindrar att de återkommer. Den starka och snabbverkande formulan är helt säker att använda på många olika hårda ytor, bland annat krom och rostfritt stål. Det är särskilt praktiskt om du har problem med vattenhårdhet i lokalen. Används för toaletter, urinoarer, duschar, avlopp, rör och fast inredning för ökat vattenflöde och effektivare användning. Anläggningarna blir skinande rena utan film eller ränder. - pH-värde: ca 2 (koncentrat), 1,5 (brukslösning) - Oparfymerad - Dosering: - Sprayflaska: 5-25 ml till 500 ml(1-5%) - Hink: Lätta beläggningar: 10-50 ml till 1 L lösning (1-5%) - Svåra beläggningar: öka dosering upptill 20% - Utseende: Genomskinlig, klar vätska

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart