Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Redskap / Golvskrapor / Sopmaskin NILFISK SW250 920

Sopmaskin NILFISK SW250 920

Artikelnummer:

163732

4 827

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 23000 g

Det har aldrig varit enklare att hålla era omgivningar i bra och inbjudande skick för kunder och medarbetare. Nilfisk gå-bakom sopmaskiner SW200 och SW250 har imponerande prestanda vid både rengöring utomhus och rengöring av golv inomhus. Jämfört med en manuell sopborste är maskinen sex gånger snabbare på att ta upp och avlägsna damm, smuts, sand, spik, skruvar, cigarettfimpar, etc. Den kompakta storleken och låga vikten gör att sopmaskinen även kan användas i begränsade och trånga utrymmen. Borsten roteras med hjälp av ett kuggsystem när maskinen skjuts framåt, vilket ger mycket låg ljudnivå. Eftersom den inte har motor blir rengöring dagtid ett attraktivt och kostnadseffektivt alternativ. Användaren får flera fördelar, som t.ex. handtag med mjukt grepp som kan justeras för bästa arbetsposition. Det inbyggda filtret tar hand om damm och den lättanvända stora smutsbehållaren är enkel att tömma. Totalt sett är denna snabba och produktiva sopmaskin från Nilfisk det optimala valet för t.ex. rengöring av mindre fabriker, bilparkeringar, köpcenter, skolor, verkstäder, buss-/järnvägsstationer samt utanför kontorsbyggnader. - Direktsystem som säkerställer enastående borstningsprestanda - Kapacitet för långvarig rengöring: Behållare på 38 liter som kan hållas öppen för att kasta större föremål, tömma soptunnor, etc. - Enkel att manövrera: Stora hjul, som inte ger märken, gör maskinen enkel att använda och manövrera - Bra dammuppsamling: Inbyggt filter för bättre dammhantering och komfort - Stabil maskin för utomhusbruk: Tålig, rostsäker ram - I stort sett underhållsfri: Enkel mekanisk konstruktion med kugg- och remdrift. Ingen motor, inga batterier - Handtaget kan justeras för att passa olika användares längd (3 lägen) - Behållaren hålls på plats även när sopmaskinen placeras för upprätt förvaring eller hängs upp på väggen

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart