Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Redskap / Golvskrapor / Sop/sugmaskin NILFISK SW900 83B KOMPLETT

Sop/sugmaskin NILFISK SW900 83B KOMPLETT

Artikelnummer:

137965

81 106

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 147000 g

Hög produktivitet tack vare bättre prestanda SW900 är en sop-/sugmaskin, som gör det möjligt att rengöra både enkelt och effektivt. Den samlar upp smutsen och avlägsnar även de minsta dammpartiklar snabbt och utan besvär. SW900 finns i en batterimodell för sopning inom- och utomhus, samt i en bensinmodell för utomhusbruk - ett produktivt och attraktivt val för bensinstationer, bilhandlare, industrier, lagerhallar och lantbruk. SW900 är utrustad med praktiska fördelar som sparar tid, förbättrar rengöringskvaliteten och ökar produktiviteten. När du arbetar med SW900, kan du stanna kvar på förarplatsen och ha full kontroll över maskinen under hela rengöringen. Du har full överblick över alla inställningar, som enkelt kan nås på både från kontrollpanelen och det ergonomiska handtaget. Tömning av behållaren görs enkelt och bekvämt för användaren med den portabla skräpbehållaren på hjul. - Full överblick över hela kontrollpanelen, som är enkel att nå från förarplatsen - Bekväm hantering tack vare det ergonomiska handtaget - Lätt att anpassa hastigheten: framhjulsgrepp är integrerat i handtaget - Smutsbehållaren på hela 60 liter, är lätt att avmontera - Manövreringshandtag för sidoborsten på körhandtaget - Automatisk start/stopp, när sidoborsten sänks/höjs - Effektiv elektrisk filterskak för snabbare och mer effektiv rengöring av filtret

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart