Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Övriga produkter facility / Specialprodukter / Smörgåsgrill BLACK+DECKER panini 750W

Smörgåsgrill BLACK+DECKER panini 750W

Artikelnummer:

75000062

368

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1080 g

Gör snabbt och enkelt varma smörgåsar och paninis. Gör läckra smörgåsar och paninis med smörgåsgrillen från Black+Decker. Tack vare dess 21,5 x 12,5 cm grillplattor kommer du att kunna rosta och bryna alla typer av bröd. Ytan på smörgåsgrillens plattor är non-stick vilket gör rengöringsprocessen snabbare och enklare. För att rengöra dem räcker det med en fuktig trasa. På toppen av grillen finns två kontrollampor som berättar status för plattorna. Den röda kontrollampan visar att plattorna fortfarande inte har nått rätt temperatur. När den gröna kontrollampan tänds betyder det att du kan lägga i smörgåsarna. Dess 750W effekt kommer att påskynda uppvärmningstiden så att du kan njuta av dina smörgåsar så snabbt som möjligt. Dess kompakta design på 22,5 x 22 x 7,5 cm gör att du kan förvara smörgåsgrillen var som helst, du kommer också att kunna förvara den vertikalt. Botten på grillen har halkfria fötter för att garantera maximal stabilitet och säkerhet under tillagningsprocessen. Dess fingeravtryckssäkra yta säkerställer att se till att smörgåsgrillen förblir snygg och ren. - Non-stick beläggning - Indikatorlampor - Halkfria fötter - Fingeravtryck-säker finish - Svart - 750W

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart