Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Skyddshjälm 3M G3000 grön

Artikelnummer:

230075

312

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 394 g

Högsta skyddsklass, dvs -30°C och smält metall (MM).Material UV- stabiliserad ABS plast med hög slagtålighet.Inga skarpa kanter eller utskjutande delar. Minskar risken för att någon del av hjälmen fastnar i grenar o dyl.Förbättrad ventilation. Fler ventilationshål fördelade över en större yta medger ökad cirkulation.Kortare skärm. Ger ett vidare synfält.Justerbar inredning i höjdled för maximal säkerhet och individuell anpassning.Möjlighet att vända inredningen bak och fram. En stor fördel vid klättring och vid arbete i begränsade utrymmen, vid inspektion mm.G3000 kan med fördel utrustas med Peltors sortiment av visir, hörselskydd med hjälmfäste P3E, hakband GH1 samt regnskydd.G3000 är utrustad med Peltor Uvicator som indikerar UV-strålning och visar när det är dags att byta hjälm. Den runda Uvicatorns färg är röd på en ny hjälm och tappar gradvis färgen i takt med användning utomhus. När Uvicatorn tappat all färg ska hjälmen kasseras. Storlek 54-62Vikt 357 g med rattjusteringLevereras utan hakband.Lärlingshjälm med rattinrede röd, med vit märkning på hjälmens utsida.Överensstämmer med EN 397.Skyddsglasögat överensstämmer med EN 166, klass 1F.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart