Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Luktförbättrare / Luktförbättrare / Luktförbättrare Good Sense Fresh 750ml

Luktförbättrare Good Sense Fresh 750ml

Artikelnummer:

103927

220

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

6

Produktvikt: 1000 g

Good Sense Fresh är den snabbverkande sprayen som avlägsnar svåra lukter i möbler och tyger genom att gå direkt till källan. Denna lättanvända spray passar perfekt för allt från sopor och mat, till kvardröjande lukter av tobak och urin. Lösningen använder en neutraliseringsteknik som riktar in sig på lukternas källa för att eliminera dem helt och hållet istället för att bara maskera lukterna med parfymer. Med färska möbler, mattor och textilier kommer hela rummet att kännas härligt fräscht och rent. Vätskan verkar och torka snabbt med effektiva resultat. Den mångsidiga vätskan är säker att använda på alla färgbeständiga textilier, möbler och ytor som kan tvättas. Vätskan är klar att använd direkt från flaskan utan att behöva spädas ut, och är ett bra komplement till alla rengöringsrutiner. - pH-värde: ca 10 (koncentrat) - Lätt parfymerad - Dosering: 'Ready to use' produkt. Bara att spraya för att fräscha upp. - Utseende: Klar, färglös vätska - OBS! Munstycke medföljer inte pga brist hos leverantören.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart