Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kroppsvård / Dispenser Tvål / Dispenser GOJO Grovtvål Pro TDX 2L

Dispenser GOJO Grovtvål Pro TDX 2L

Artikelnummer:

164360

325

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1158 g

GOJO Pro TDX dispensersystem med plats för refill på 2L. PRO TDX dispensersystem ärl ätt att fylla på och har doseringskontroll som hjälper till att minimera spillet. Tryckfunktionen för en hand är lätt att använda. Ny ventil med varje refill säkerställer att det inte uppstår läckor eller blockeringar. Stort displayfönster visar refillen inuti så du enkelt kan fylla på när det är slut. GOJO SANITARY SEALED™ refiller är säkra, smart och enkla att använda. Tvålen inuti skyddas från smitta eftersom varje refillförpackning är fabriksförseglad och har ett eget munstycke. Det logiska valet för att förhindra spridning av bakterier. Bytet kräver minimal arbetsinsats - refillbehållaren knäpps fast på några sekunder - Volym: 2 liter - Färg: Grå

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart