Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Ljus och tillbehör / Ljuslyktor / Ljuslykta IITTALA Kivi 60mm havsblå

Ljuslykta IITTALA Kivi 60mm havsblå

Artikelnummer:

284356

198

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1 g

Fånga havets mystik med IITTALA Kivi havsblå ljuslykta - En färgstark pärla av sken och harmoni. För in havets lugn i ditt hem med IITTALA Kivi havsblå ljuslykta, en färgglad pärla skapad av designern Heikki Orvola. Med en diameter på 60 mm sprider denna ljuslykta ett harmoniskt och lugnande sken. Kivi-serien är en hyllning till glasets skönhet och formgiven av Heikki Orvola för Iittala. Havsblått ger en fräsch och mystisk ton till din inredning, och Kivi ljuslykta är en perfekt detalj för att skapa en atmosfär av lugn och skönhet. För in en touch av havets mystik och färga ditt hem med harmoni. Kivi havsblå ljuslykta är inte bara en ljuskälla utan en konstnärlig detalj som tillför skönhet och elegans till varje hörn av ditt hem. - Mått: 60 mm - Färg: Havsblå

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart