Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Köksutrustning / Vattenkokare / Kanna RÖRSTRAND Swedish Grace 48cl snö

Kanna RÖRSTRAND Swedish Grace 48cl snö

Artikelnummer:

284384

526

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1 g

Bjud in till en stund av sofistikerad servering - RÖRSTRAND Swedish Grace 48cl snö kanna, en elegant följeslagare för dina bästa dryckesögonblick. Bjud in till en stund av sofistikerad servering med RÖRSTRAND Swedish Grace 48cl snö kanna. Denna eleganta kanna är en del av den ikoniska Swedish Grace-serien från Rörstrand och utgör en elegant följeslagare för dina bästa dryckesögonblick. Det klassiska reliefmönstret, skapat av Louise Adelborg för Rörstrand 1932, ger kannan en subtil touch av historia och tidlös charm. Formgivarna Pia Törnell och Margot Barolo har noggrant utvecklat seriens former, skapandes en kollektion där det traditionella möter det moderna med lätthet. Med en kapacitet på 48cl blir denna 'snö' kanna det perfekta valet för att servera en mängd olika drycker med stil. Varje hällning blir en stund av ren njutning och varje servering blir en konstnärlig upplevelse. Skapa minnen vid varje användning och låt RÖRSTRAND Swedish Grace 48cl snö kanna bli en central del av din serveringsritual med elegans och stil. - Kanna - Kapacitet: 48 cl

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart