Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Köksutrustning / Kaffebryggare / Serveringsstation COFFEE QUEEN 5L

Serveringsstation COFFEE QUEEN 5L

Artikelnummer:

199769

3 640

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 6000 g

En snygg och elegant serveringsstation. Behåller värmen bra och rymmer hela 5 liter! Serveringsstationen är elegant, stilren och praktisk. Den har en rostfri innerbehållare och är försedd med praktisk tappkran och nivårör. Tack vare att ingen extern värme tillförs bevaras kaffet välsmakande och aromrikt under lång tid. Den passar även in i alla tänkbara miljöer och är enkel och smidig att hantera. Lyft serveringsstationen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras. - Temperaturen i serveringsstationen sjunker med ca 1,5 grader/timme. Det finns ca 30 ml kaffe stående i slangarna från den inre behållaren till kaffekranen. Denna del är inte isolerad och där sjunker temperaturen mycket snabbare. Om serveringsstationen inte har används under en timma kan den första koppen ha lägre temperatur. Kopparna efter den första berörs inte av detta.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart