Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Glas,Porslin och Bestick / Tallrikar / Tallrik RÖRSTRAND S.Gr 27cm sten

Tallrik RÖRSTRAND S.Gr 27cm sten

Artikelnummer:

284434

259

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

6

Produktvikt: 1 g

Swedish Grace Tallrik 27 cm – En platta av stenfärgad elegans för vardag och fest. Skapa en stilfull dukning med Rörstrand Swedish Grace Tallrik, 27 cm i stenfärg. Denna platta och generösa tallrik är det ultimata valet för måltider som sträcker sig från vardag till fest. Med sin stenfärgade elegans blir varje servering en kontrastrik upplevelse. Louise Adelborgs mästerverk, Swedish Grace, är en tidlös ikon med sitt mönster inspirerat av graciöst vajande veteax, vilket fyller varje måltid med harmoni och tradition. Stenfärgen skapar kontraster mot det vita och ljusa, vilket ger din dukning en modern och sofistikerad touch. Låt stenfärgen bli huvudrollen på ditt middagsbord och skapa en atmosfär av elegans och kontrast med Swedish Grace Tallrik. - Generös 27 cm diameter för måltider från vardag till fest - Tidlös ikonisk design av Louise Adelborg - En platta av stenfärgad elegans - Inspirerat av graciöst vajande veteax för harmoni och tradition - Skapar kontraster mot det vita och ljusa för en modern touch.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart