Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Engångsservis / Tallrikar papp / Skål RÖRSTRAND Swedish Grace 1,7 L snö

Skål RÖRSTRAND Swedish Grace 1,7 L snö

Artikelnummer:

284388

742

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1 g

Omfamna generositetens konst - RÖRSTRAND Swedish Grace 1,7L snö skål, en imponerande följeslagare för servering med stil. Omfamna generositetens konst med RÖRSTRAND Swedish Grace 1,7L snö skål. Denna imponerande skål är en del av den ikoniska Swedish Grace-serien från Rörstrand och blir en imponerande följeslagare för servering med stil. Det klassiska reliefmönstret, skapat av Louise Adelborg för Rörstrand 1932, ger skålen en subtil touch av historia och tidlös charm. Formgivarna Pia Törnell och Margot Barolo har varsamt utvecklat seriens former, vilket skapar en kollektion där det traditionella möter det moderna med lätthet. Med en kapacitet på 1,7L blir denna 'snö' skål det perfekta valet för att presentera sallader, frukter eller andra läckra delikatesser. Varje servering blir en stund av skandinavisk elegans och varje måltid blir en konstnärlig upplevelse. Skapa minnen vid varje användning och låt RÖRSTRAND Swedish Grace 1,7L snö skål bli en central del av din serveringsritual med imponerande generositet och stil. - Skål - Kapacitet: 1,7 liter

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart