Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Engångsservis / Tallrikar papp / Skål RÖRSTRAND Swe. Grace 10cl snö

Skål RÖRSTRAND Swe. Grace 10cl snö

Artikelnummer:

284376

129

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

6

Produktvikt: 1 g

Små skedar av ren elegans - RÖRSTRAND Swedish Grace 10cl snö skål, en subtil skandinavisk touch till ditt serveringsensemble. Utforska små skedar av ren elegans med RÖRSTRAND Swedish Grace 10cl snö skål. Denna skål, en del av den ikoniska Swedish Grace-serien från Rörstrand, bjuder på en subtil skandinavisk touch till ditt serveringsensemble. Det tidlösa reliefmönstret, skapat av Louise Adelborg för Rörstrand 1932, ger skålen en känsla av historia och en delikat charm. Formgivarna Pia Törnell och Margot Barolo har varsamt vidareutvecklat seriens former, vilket resulterar i en kollektion där det klassiska möter det moderna på ett förtrollande sätt. Med en kapacitet på 10cl blir denna 'snö' skål det perfekta valet för att servera små delikatesser, såser eller andra smakrika inslag. Varje skedtag blir en stund av skandinavisk elegans och varje måltid blir en konstnärlig upplevelse. Skapa minnen vid varje servering och låt RÖRSTRAND Swedish Grace 10cl snö skål addera en subtil touch till ditt serveringsensemble. - Skål - 10 cl

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart