Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Engångsservis / Tallrikar papp / Skål RÖRSTRAND S.Gr 60cl sten

Skål RÖRSTRAND S.Gr 60cl sten

Artikelnummer:

284439

224

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

2

Produktvikt: 1 g

Swedish Grace Skål 60 cl – Stenfärgad skönhet i generös servering. För en generös servering med en touch av stenfärgad skönhet, välj Rörstrand Swedish Grace Skål, 60 cl i stenfärg. Denna rymliga skål är som en konstnärlig canvas där varje portion blir en målning av elegans och harmoni. Med en generös kapacitet på 60 cl är den perfekt för att framhäva dina favoriträtter med stil. Louise Adelborgs mästerverk, Swedish Grace, är en tidlös ikon med sitt mönster inspirerat av graciöst vajande veteax, vilket för med sig harmoni och tradition till ditt serveringsbord. Den stenfärgade skålen ger en extra dimension av skönhet till varje skedtag och skapar en sofistikerad atmosfär. Servera din mat med stenfärgad skönhet och låt varje måltid bli ett konstverk med Swedish Grace Skål. - Generös 60 cl kapacitet för eleganta serveringar - Tidlös ikonisk design av Louise Adelborg - Stenfärgad skönhet i generös servering - Inspirerat av graciöst vajande veteax för harmoni och tradition - Ger en extra dimension av skönhet till varje skedtag.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart