Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Engångsservis / Tallrikar papp / Skål RÖRSTRAND S.Gr 60cl midnatt

Skål RÖRSTRAND S.Gr 60cl midnatt

Artikelnummer:

284395

224

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

2

Produktvikt: 805 g

Rörstrand Swedish Grace Skål 60 cl – Fördjupad elegans i varje skedtag. Ge ditt kök en touch av förfining med Rörstrand Swedish Grace Skål, 60 cl – en mångsidig skönhet som förhöjer din matupplevelse till en ny nivå. Den eleganta skandinaviska designen och det tidlösa reliefmönstret, skapat av Louise Adelborg för Rörstrand 1932, ger varje skedtag en touch av subtil lyx. Formerna, varsamt utformade av Pia Törnell och Margot Barolo, ger denna skål en modern elegans. Oavsett om det är för soppa, sallad eller dessert, låt varje servering bli ett konstverk med Rörstrand Swedish Grace. - Generös 60 cl kapacitet för olika rätter - Tidlös skandinavisk design - Unikt reliefmönster av Louise Adelborg - Moderna former av Pia Törnell och Margot Barolo

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart