Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Dukar / Vepor / Vepa Evolin 0,4x24m vit

Vepa Evolin 0,4x24m vit

Artikelnummer:

112649

343

kr

/ rl

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

4

Produktvikt: 1406 g

Den här bordslöparen har ett exklusivt utseende och en mjuk känsla med miljömedveten design. Ge bordet ett förstklassigt utseende med denna utsökta Evolin-bordslöpare. Materialet påminner om textilprodukter, fast det är pappersbaserat. Duka bordet och bara njut av dess mjukhet. Produkten är lämplig för exklusiva restauranger, hotell och matsalar. Det här är ett perfekt val för speciella tillfällen som bröllop, årsdagar och jubileer. Den här bordslöparen är en miljövänlig produkt. Du kan utan bekymmer kasta den efter mötet. På så sätt sparar du tid och pengar på tvätt. Den praktiska rullen är dessutom enkel att transportera och förvara, vilket gör den ännu mer budgetvänlig. - Lyxigt och mjukt linneliknande material - I finare restauranger, hotell och matsalar - Återvinningsbar - På praktisk rulle - Perforerade linjer med 120 cm mellanrum, rivs av - Material: Evolin - Färg: Vit - Mått: 0,41 x 24 m

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart