Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Dryck / Kaffe / Kaffe GEVALIA Kok Mellanrost 450g

Kaffe GEVALIA Kok Mellanrost 450g

Artikelnummer:

148326

76

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 462 g

Gevalias originalkaffe som blandar det bästa från kaffevärlden för att skapa ett välbalanserat gott mellanrostat kokkaffe. Gevalias 'Originalkaffe' som blandar det bästa från kaffevärlden för att skapa ett välbalanserat gott mellanrostat kaffe. Kaffet är en härlig blandning av bönor från tre olika länder, från Brasilien kommer de lite mildare kaffebönorna, bönorna från Colombia ger kaffet fyllighet och från Kenya kommer bönorna med en härligt fruktig arom. Tillsammans ger bönorna ett kaffe som är välbalanserat, har en härlig arom och ger en lätt syrlig eftersmak, precis som ett mellanrostat kaffe ska smaka. 500 gram räcker till ca 65 koppar kokkaffe. Förpackningen är tillverkad av återvinningsbart material och är 100 % återvinningsbar. - En blandning av det bästa från kaffevärlden med tre olika bönor för bästa smak och arom - Välbalanserat, med härlig arom och lätt syrlig eftersmak - Mellanrost - Kokkaffe - Räcker till ca 65 koppar - 100% återvinningsbar förpackning

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart